Skip to main content

Recollida per Ucraïna

A tots ens commou la situació de crisis humanitària arran de la guerra d’Ucraïna. Un milió de persones refugiades, milions de persones afectades per la violència, patint escassetat de menjar i productes bàsics…

Com a comunitat educativa volem expressar la nostra solidaritat i compromís amb aquesta realitat. I volem ajudar-los en allò que puguem aportar i ells necessiten.

Així, del dilluns 7 al divendres 11 de març recollirem guants, gorros, bufandes, mitjons i samarretes tèrmiques que portarem a l’església de Nostra Senyora del Perpetu Auxili (Redentoristes) de Balmes 100, on la comunitat d’ucraïnesos que habitualment es troben allà, està organitzant la recollida i transport de material essencial.

A més d’aquesta petita ajuda que els podem oferir, desitgem una solució pacífica que acabi ben aviat amb tot aquest patiment.

Comunitat Educativa FESB Sagrat Cor-Diputació