Skip to main content

Vinc amb tu

Aquest curs ens disposem a sortir a trobar l'altre. És un lema que ens posa en camí per trobar-nos amb les persones amb qui caminem cada dia. És un lema que ens parla de Trobada i de trobades.

Perquè creiem en les persones, perquè volem créixer en confiança, perquè respectem allò que cadascú és i deixem els altres que siguin, decidim trobar-nos i anar.

Anar al món per cuidar-lo, per cuidar-nos, respectant la vida, posant en valor cada persona i posant en valor el nostre planeta.

El color vermell ens evoca el cor, la trobada, la proximitat, l’amor que és origen de tota la cura de la vida.
Evoca un camí de creixement que vivim acompanyats, evoca escolta i confiança, un món on tots hi cabem, una actitud que ens porta a creure en les persones.

Anem… JUNTS
La persona és el primer… El color “terra” ens torna a la importància de la proximitat, del reconeixement, de posar en valor els altres En aquest “tu” hi ha els altres, els de prop i els de lluny, estan especialment els petits del nostre món, hi ha Déu.

El verd ens recorda el nostre compromís pel respecte i la cura del planeta. Ens posem en camí per CUIDAR.
En aquest curs ens trobem per construir la “cultura de la cura” de què tant parla el Papa Francesc. Cuidar la vida, tenir cura de les vides, tenir cura de la dignitat de cada persona, tenir cura de la terra.
 

Aquest curs ens posem en moviment, sortim a la trobada, fem créixer la vida cuidant la vida i ho fem des de dins!