Skip to main content

Vivència i celebració de la fe

SOLIDARITAT

Com a escola cristiana, l’educació en la fe és una oferta de la nostra línia educativa. L’escola, respectant la llibertat de tots, promou els valors de l’Evangeli i la vivència de la fe i la seva celebració a les famílies que ho desitgen.

Primera Comunió

Oferim als alumnes de 3r de primària la catequesi de preparació de la Primera Comunió, inici d’un camí de creixement personal i de fe acompanyats per les famílies.

Confirmació

L’escola ofereix als alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat la possibilitat de preparar-se per a la Confirmació. Cada setmana ens reunim per tal de conèixer una mica més la persona de Jesús i aprofundir en la nostra fe. Al final del procés els alumnes reben el sagrament de la Confirmació, com un pas més en el seu camí com a cristians.

Celebracions

Al llarg del curs els alumnes que ho desitgen poden participar a les celebracions que fem a l’escola.

Taizé

Els alumnes de Batxillerat tenen l’oportunitat de viure l’experiència de les trobades a Taizé amb joves de tots els continents per compartir, fer-se preguntes, pregar, meditar, cantar, tenir estones de silenci…. tenir l’experiència d’una vida senzilla compartida amb els altres que pot ajudar a redescobrir la presència de Déu a la nostra vida i a retrobar una pau interior, un per què viure o un nou impuls.

Teatre

El teatre és una bona manera de celebrar i de transmetre. Per això des de fa anys representem el nostre Pessebre Vivent que és visitat per tots els alumnes i tota la comunitat educativa.