Skip to main content

Celebració de Nadal de PAS i professors

Obre el teu cor, dóna’m la mà; anem junts cap a Betlem
Dilluns 21 de desembre professors, PAS i antics professors vam compartir l’alegria del Nadal en una Eucaristia a la capella de l’escola en què vam poder escoltar un fragment de l’encíclica Laudato siDéu d’amor, mostreu-nos el nostre lloc en aquest món com a instruments del vostre afecte envers tots els éssers d’aquesta terra, perquè cap d’ells no és oblidat davant vostre. Il·lumineu els amos del poder i del diner perquè es guardin del pecat de la indiferència, estimin el bé comú, promoguin els febles, i tinguin cura d’aquest món que habitem. Els pobres i la terra estan clamant, Senyor, preneu-nos a nosaltres amb el vostre poder i la vostra llum, per a protegir tota vida, per a preparar un futur millor, perquè vingui el vostre Regne de justícia, de pau, d’amor i de bellesa. Lloat sigueu. Amén.


[rev_slider nadal_profes]

Deja una respuesta