2a reunió per a mares i pares de 2n de batxillerat

El passat dimarts 26 de gener va tenir lloc, a la Sala d’actes, la segona reunió de mares i pares de 2n de batxillerat.

En aquesta es va tractar, en un primer moment, el tema de les PAU 2016,  amb informacions prèvies i puntuals que es van facilitar als pares per tal de conèixer el que serà el procés complet, que començarà amb la prematrícula a les PAU (del 17 al 29 de febrer).

A continuació, la Dra. Carme Timoneda ens va oferir una conferència amb el títol “L’acompanyament dels nostres fills en el procés d’orientació i la presa de decisions”, especialment important en aquest últim tram.

[rev_slider reunio2nbatx_pares]

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61