Trobada de pares: Conseqüències de les males pràctiques a les TIC

Dilluns 1 de febrer ha tingut lloc al Saló d’Actes la segona trobada d’aquest curs entre pares i tutors de Cicle Superior de Primària. Amb el títol “La seguretat i les noves tecnologies és una responsabilitat de tots” ; hem reflexionat sobre quines poden ser les conseqüències de les males pràctiques en l’ús d’internet a través de les xarxes socials, la missatgeria instantània, la privacitat, fer i pujar a la xarxa fotografies…

Aquesta presentació forma part del projecte que en breu s’iniciarà amb els alumnes del cicle i que té per objectiu reflexionar i arribar a tenir un criteri clar de quines són les diferents situacions de risc que s’ ha de conèixer.

És el segon curs que es realitza aquesta intervenció amb pares i alumnes de 5è i 6è, amb la atenció posada en donar no solament un servei que creiem necessari, sinó també d’una realitat social que afecta de manera especial i sensible els nostres alumnes. Agraïm les famílies que van assistir, com també la seva participació al final de l’exposició.

Claustre del Cicle Superior de Primària

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61