Skip to main content

Trobada de pares: Conseqüències de les males pràctiques a les TIC

Dilluns 1 de febrer ha tingut lloc al Saló d’Actes la segona trobada d’aquest curs entre pares i tutors de Cicle Superior de Primària. Amb el títol “La seguretat i les noves tecnologies és una responsabilitat de tots” ; hem reflexionat sobre quines poden ser les conseqüències de les males pràctiques en l’ús d’internet a través de les xarxes socials, la missatgeria instantània, la privacitat, fer i pujar a la xarxa fotografies…

Aquesta presentació forma part del projecte que en breu s’iniciarà amb els alumnes del cicle i que té per objectiu reflexionar i arribar a tenir un criteri clar de quines són les diferents situacions de risc que s’ ha de conèixer.

És el segon curs que es realitza aquesta intervenció amb pares i alumnes de 5è i 6è, amb la atenció posada en donar no solament un servei que creiem necessari, sinó també d’una realitat social que afecta de manera especial i sensible els nostres alumnes. Agraïm les famílies que van assistir, com també la seva participació al final de l’exposició.

Claustre del Cicle Superior de Primària

Deja una respuesta