Batxillerat va al Teatre Lliure a veure El rei Lear

Una vuitantena d’alumnes de primer i segon de batxillerat, juntament amb professors, vam anar al Teatre Lliure el passat dimecres 27 de gener per gaudir de la posada en escena d’El rei Lear, de William Shakespeare, programada pel Lliure per segon any consecutiu a causa de l’èxit rebut.

Els canvis en l’escenografia, la lluminositat, la música en directe, la tensió en l’argument i la potència de la interpretació van fer gaudir els espectadors d’un dels clàssics de la literatura, una tragèdia que ens fa viure l’amor, la misèria, el dolor o la crueltat, amb algunes escenes en què hi brilla la ironia, que aconsegueix provocar la rialla a l’espectador.

El rei Lear està dirigida per Lluís Pasqual i interpretada magistralment per actors de renom com Núria Espert (Lear), Ramon Madaula (comte de Kent), Teresa Lozano (bufó), Míriam Iscla (Goneril), Laura Conejero (Regan), Jordi Bosch (comte de Gloster), David Selvas (Edmund) o Julio Manrique (Edgard), entre molts d’altres.

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61