Xerrada per als alumnes de batxillerat

Els passats 1 i 9 de març,  l’exjugador del FCB Antonio Garcia, “Anty”, company de promoció d’en Guardiola, Vilanova i Roura, va presentar el seu llibre Mister, ¿por qué yo no?, on explica les seves experiències en el món del futbol professional i de molts altres jugadors que s’aturen en aquest camí tan difícil. A ell, en concret, fa dos anys  li van diagnosticar una malaltia degenerativa, l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica). Ens va transmetre la seva reflexió sobre el passat, present i futur. Els alumnes van participar i van mostrar força interès. Volem donar les gràcies al Tony per deixar-nos compartir amb ell les seves enriquidores experiències.

[rev_slider xerrada_Antybatx]

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61