Skip to main content

Les nostres gimnastes participen amb èxit a la 1a Fase del Campionat escolar de Gimnàstica Artística.

El passat dissabte 5 de març, els nostres equips Prebenjamí  i Benjamí  de 3r i 4t de Primària respectivament i els equips Infantils i Cadet de 1r i 4t d’ ESO van participar a la 1a Fase del Campionat Gimnàstica Artística organitzat pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

A part de les ganes i de la bona actuació de totes les participants, cal destacar el segon lloc individual de la Clara Gil en la Categoria Benjamí i el tercer lloc de la mateixa gimnasta juntament amb la Irene Ordóñez  a la Classificació per equips de la mateixa categoria.

Tanmateix Sira Vives va fer dos  segons  lloc en la categoria Cadet i  l’equip infantil un quart lloc molt a prop del podi.

Moltes felicitats i a seguir treballant!!!


[rev_slider Gimnastica]

Deja una respuesta