Skip to main content

Campanya de Solidaritat amb Haití

De l’11 al 19 d’abril l’escola ha organitzat la Campanya de Solidaritat, aquest any amb la novetat que ha estat dedicada a Haití, el país més pobre d’Amèrica.
Haití té una comunitat del Sagrat Cor, formada per cinc religioses, des de l’any 2000. Dels molts àmbits possibles, ens van presentar un projecte per subvencionar uns Tallers de salut al barri de Caradeux, a la capital Puerto Príncipe.
Una dada positiva és que la comunicació amb elles ha estat molt fàcil: ens van enviar una carta dirigida a l’escola, també uns petits quadres pintats per persones del barri… i fins i tot vam poder fer una entrevista per skype amb la Valle Adame, en la que hi van participar 25 alumnes de l’escola de diferents cursos.
Això ha ajudat a motivar els alumnes, que han treballat les herbes remeieres (un dels aspectes treballats als tallers de salut del projecte que ens han presentat) i la realitat del país, i han col·laborat amb aportacions econòmiques per classes, amb venda de pastissos i galetes (aviat sabrem la quantitat que hem aconseguit)…. a més d’implicar-se amb moltes ganes en el concurs inicial!
A les fotografies podeu veure la recreació del consultori de Caradeux  que es va fer al Passadís de Mater i els cartells que els alumnes van fer de les herbes treballades. Si us hi fixeu, podreu veure els quadres que ens han fer arribar des d’Haití com a petita mostra del seu art. Al vídeo podeu veure un petit tast de la videoconferència amb la Valle.Gràcies a tots/es per la vostra col·laboració!!!!
Departament de Pastoral

[youtube id=»gx_paEskO00″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta