5è a Cantània

Divendres 3 de juny els nens i nenes de 5è vam participar a la Cantània!

Cantània és un projecte del servei educatiu de L’Auditori que consisteix en treballar a l’escola una cantata, una història amb música, composada expressament per a l’ocasió.

Després de fer un treball musical i vocal en profunditat durant mesos i de preparar amb il·lusió les coreografies i els materials escènics, ve el gran moment de protagonitzar un concert a la sala simfònica de L’Auditori!

La cantata d’enguany ha estat “Babaua. Les desventures de Mimí” composada per en Jordi Domènech i text d’en Pere Riera. És la història de la Mimí, una noia una mica babaua de la cort de Versalles, que l’única cosa que li preocupa és trobar marit. De la mà de Cupido iniciarà un divertit viatge pel temps i l’espai on coneixerà diferents personatges que l’ajudaran a desprendre’s de tot allò superficial i a conèixer les descobertes i invencions de tota mena que han protagonitzat l’evolució tecnològica de la humanitat.

Ha estat una experiència genial! Aquí teniu la gravació completa.


 [youtube id=»f4yPXRgTrSo» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61