Hem participat a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample

Divendres a les 17:15 vam agafar tot el que necessitàvem i ens vam dirigir cap a l’espai que teníem assignat: l’escenari i les taules de Girona amb Consell de Cent, on vam preparar els tallers d’experiments de ciència. Tant el concert dels alumnes de l’optativa de música de 2n d’ESO, com les experiències científiques dels alumnes de 1r d’ESO van ser un èxit de públic i participació. Moltes famílies, alumnes i antics alumnes de l’escola van acompanyar als estudiants, que ho van fer realment bé. Felicitats!!!!

Dissabte el grup TakeOver, format per alumnes i antics alumnes, van fer el seu primer concert fora de l’escola davant d’amics, familiars, companys de classe, altres famílies del col·legi i públic assistent a la Fira Modernista de l’Eixample. Tothom va ballar i cantar amb ganes les cançons que el grup va interpretar. Enhorabona!!!

Moltes gràcies als alumnes i professors que heu fet possible que estiguéssim presents a la Festa Major del nostre barri.

L’any vinent hi tornem!!!!


[rev_slider firamodernistaeso]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61