Actuació de 2n d’ESO a la Festa de la Dreta de l’Eixample

Els alumnes de 2n d’ESO de l’optativa de música han actuat aquest any, per primera vegada,  a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample. El divendres 3 de juny a les 18h, a l’escenari que hi havia al carrer Girona cantonada Consell de Cent,  van interpretar un concert de bandes sonores de sèries de televisió i pel·lícules tan conegudes com  Joc de Trons, Star Wars, La Sireneta, Pirates del Carib, La vida és bella, Yellow Submarine i els Picapedra.
Esperem que aquesta primera actuació tingui continuïtat  futures col·laboracions de la nostra escola amb les festes del barri.  No cal dir que l’actuació va ser un èxit i que el públic va respondre ovacionant d’allò més la interpretació de cada una de les peces. 

Som música- - 13

Som música- - 12 Som música- - 11 Som música- - 10 Som música- - 9

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61