Summer at school 2a setmana

Ja estem a la segona setmana del casal d’estiu Summer at school i seguim coneixent el món de l’Alice in Wonderland. Hem après el món subterrani de Lewis Carrol amb els seus habitants el Chesire cat, la blue Caterpillar, el Dormouse i el Dragon. Hem fet titelles amb el pink rabbit, ens hem imaginat el nostre Underland i hem fet animals amb plastilina. A més, vam anar als Jardins de Clotilde Cerdà on vam gaudir dels gronxadors i vam jugar amb els amics i les amigues a la bomba.

Després sempre anem a la piscina i ens ho passem molt bé jugant, esquitxant i fent aquagym! What a wonderful time we had!


foto1

foto 8

foto 7

foto 6

foto 5

foto 4

foto 3

foto 2

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61