Summer at school 4a setmana

Ja hem arribat a l’última setmana del casal d’estiu Summer at school i ens ho hem passat genial!

A més d’aprendre sobre tot el món de l’Alice in Wonderland, aquesta setmana també hem après sobre l’Alice through the looking glass, ens hem dibuixat a través del mirall, hem après la història de Humpty Dumpty i hem vist vídeos sobre l’Alice i els seus amics Mad Hatter, White Queen i time Lord. Ens ho hem passat molt bé a la Biblioteca Sofia Barat gaudint de la lectura i escoltant històries de l’Alícia en anglès. Per acabar el dia, el que més ens agrada és jugar amb els ‘xurros’ i pilotes i bussejar amb els amics i amigues a la piscina! Good summer!


8

7

6

5

4

3

2

1

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61