Dia de Mater

z_mater_admirabilisEl proper 27 d’octubre celebrarem el Dia de Mater, en commemoració del quadre que compartim totes les escoles del Sagrat Cor del món. L’original és a la Trinitá del Monti (Roma) i va ser pintat per una jove novícia, Paulina Pedrau. Pius IX digué al veure el quadre: “Verdaderament, és Mater Admirabilis”. És un símbol que ens uneix i que representa el treball i la interioritat, units de manera indissoluble, a les escoles i a la nostra vida.
Nosaltres celebrarem aquest dia amb una Eucaristia i una xocolatada, dijous 27 d’octubre, a les 18h. Si us plau, imprescindible confirmació al telèfon: 93 2 65 61 55 o al correu antics@sagratcordiputacio.com.
Us hi esperem!

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61