Skip to main content

Lliurament del Treball de recerca

El passat 17 d’octubre, els alumnes que van començar 1r de batxillerat el curs 2015-2016 van fer lliurament dels seus respectius “Treballs de recerca”, un procés que es va iniciar el desembre de l’any passat amb la lliure elecció del tema i l’assignació del tutor d’acompanyament. Durant aquest temps, els alumnes han desenvolupat el tema escollit, portant a terme una àmplia recerca d’informació en primer terme, i concloent amb la veritable recerca, la investigació pròpia que doni valor a les seves hipòtesis.

El proper 19 de desembre tindrà lloc la defensa oral d’aquest treball, davant l’escolta atenta d’un reduït tribunal i dels propis companys de 1r de batxillerat, els quals prendran bona nota del que aviat començarà també per a ells.

 

Deja una respuesta