«De marxa fent esport» amb 4t d’ESO

Els passats dies 14, 18 i 21 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO van participar en el programa “De marxa fent esport”, organitzat per l’Institut Barcelona Esports i l’Agència de Salut Pública. L’objectiu de la sortida era promoure hàbits saludables mitjançant l’exercici físic. Els alumnes grans de l’ESO van conèixer de ben a prop el funcionament d’un Centre esportiu de fitness i van realitzar un seguit d’activitats físiques dirigides com spinning, fitball, gliding, body combat, total pump, zumba, etc. Van ser tres matins molt intensos en els Centres Esportius Municipals Can Ricart i Parc Ciutadella. Aquí us deixem una petita mostra.


[rev_slider marxaesport_eso]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61