Skip to main content

Sortida al Liceu de 4t de Primària

El dia 14 d’octubre els alumnes de 4t de primària vam anar al Gran Teatre de Liceu. Vam anar caminant des de l’escola i el camí va ser molt agradable. Després d’una estona vam arribar al gran teatre del Liceu! Vam pujar les escales i vam passar per la sala dels miralls. Ens vam seure a les butaques i va començar l’espectacle.

L’obra que vam anar a veure va ser Ària Kadabra. Ens va agradar moltíssim, ja que vam conèixer moltes òperes com per exemple; Don Giovanni, Machbet, etc. Fins i tot vam veure un piano que volava! Va ser espectacular!

Esperem que l’any que ve els nostres companys de tercer, també puguin fer aquesta sortida.

Moltes gràcies,

Alumnes de Quart de Primària


img_6070-1

img_5943

img_5946

img_6066

Deja una respuesta