Skip to main content

ENHORABONA, FARNERS!

La nostra alumna Farners Torra Carandell ha rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat, un guardó que reconeix l’excel·lència acadèmica. Moltes felicitats, Farners!

La Farners ha estat una alumna que no només ha destacat pel seu nivell acadèmic, sinó per la seva responsabilitat i esforç, pel seu tarannà de treball rigorós i constant, pels seus valors i compromís i per ser una bona companya i ajudar els altres. Jo ho veieu: aquest premi és molt merescut, però només reconeix una part de les qualitat de la Farners! Volem expressar el nostre orgull i l’enhorabona a ella i a la seva família.

Els cinquanta-cinc alumnes de tota Catalunya van rebre aquest Premi de mans del President de la Generalitat, M. H. Carles Puigdemont, el dia 24 d’octubre.

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat són una distinció molt notable a la qual només poden aspirar els millors alumnes, ja que és condició indispensable tenir un mínim de 8,75 de mitjana de l’expedient acadèmic. Llavors, l’alumne ha de presentar-se a unes proves específiques (enguany es van fer el dia 28 de juny) que consisteixen en un comentari d’un text literari, un comentari d’un text històric, un examen de llengua estrangera i un altre examen d’una matèria de modalitat escollida per l’alumne. La puntuació mínima per obtenir el Premi Extraordinari és de 34 punts, sobre els 40 punts totals de la prova.

_img-01-farners-torra

_img-02-grup

Deja una respuesta