CASTANYADA 2016

Aquest any per la Castanyada ens han visitat a Infantil tres castanyeres ben maques i els hi hem pogut mostrar què bé que cantem la cançó de “La Castanyera”. Alguns fins i tot s’han atrevit a ballar amb elles.

També, com cada any, els nens i nenes de P3 i P4 hem preparat uns panellets boníssims (d’ametlles, coco, cireres i lacasitos) i els de P5 unes macedònies amb fruits de tardor que estaven per llepar-nos els dits! Per la tarda hem rebut els pares amb una corona de tardor i tots junts hem baixat al saló d’actes a menjar-nos totes les delícies preparades pel matí.


[rev_slider CastanyadaInfantil]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61