Skip to main content

PREMI SANTA MADGDALENA SOFIA BARAT 2017

L’ASCE Antics Alumnes Sagrat Cor – Diputació convoca enguany la cinquena edició del «Premi Santa Magdalena Sofia Barat» als Treballs de Recerca d’estudiants de Segon de Batxillerat, amb l´objectiu de desenvolupar en els alumnes el compromís personal i comunitari en la construcció d’una societat més humana i més justa, una de les línies educatives del centre. 

El proper divendres 17 de febrer els autors dels quatre projectes seleccionats defensaran els seus TR davant un tribunal format per: Dolors Moreno (directora de l’escola), Maria Eugenia Chamorro (coordinadora dels Treballs de Recerca), Carme Amorós (antiga alumna) i Francesc Navarro (president dels Antics Alumnes).

A la foto els finalistes i el tribunal de la passada edició.

2

Deja una respuesta