Skip to main content

Són notícia 13 de febrer

La guàrdia urbana visita l’escola

Els nens de 1r vam rebre, un any més, la visita de la guàrdia urbana a l’escola. Els agents Cèsar i la Isabel van venir a l’escola per fer-nos un recordatori de coses molt importants que hem de saber quan estem al carrer i volem travessar. Mitjançant un joc i una xerrada ens van fer pensar en com és d’important respectar les normes de circulació.

[youtube id=»ai9LBtnBKd0″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]


Tercer anem al Zoo!

El passat 30 de gener, els nens i nenes de tercer de primària vam anar al Zoo de Barcelona. Allà ens van explicar a què es dediquen els cuidadors/es i educadors/es del centre. També vam treballar els principals grups d’animals; on viuen, com viuen i altres curiositats molt interessants!

Després de la visita guiada vam assistir puntuals a l’espectacle dels lleons marins. Ens van deixar bocabadats!

Vam dinar tots junts i vam poder gaudir d’una estona de joc al parc abans de tornar a l’escola.

[youtube id=»h2EeOU0XOr0″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]


L’electricitat etudiada a fons per 6è d’EP

A 6è hem estudiat aquest 1r trimestre l’energia, l’electricitat i el magnestisme. Hem fet moltes activitats:

Vam rebre una xerrada amb la mare de la Lorena García parlant sobre les energies i, en concret, l’electricitat. També vam fer una sortida a Endesa, vam crear els nostres circuits elèctrics i finalment alguns companys uns connectoprs ben xulos.

Aquest tema ens ha agradat molt i hem aprés molt!!!

[youtube id=»EHl1_qaWzTY» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta