Skip to main content

Hem començat a treballar per Àmbits

Des de finals del primer trimestre els nens i nenes d’Infantil van començar els Àmbits. A cadascun d’ells, els nens i nenes, barrejats intercursos, gaudeixen i aprenen de les diferents propostes que se’ls hi ofereixen.

Per exemple, en el de “Petits matemàtics” hi troben diverses activitats manipulatives i diferents recursos per treballar les matemàtiques. El “d’Art and drama” és en anglès i es fan diferents activitats relacionades amb els contes: com representació, jocs amb titelles, màscares, activitats manuals. A més a més, es teatralitzen situacions quotidianes: com restaurant, casetes, etc. El de “Som artistes” lliurament accedeixen a diferents racons per desenvolupar diferents tècniques de la plàstica i donen sortida a la seva imaginació i creativitat. I en el de “Dansa i moviment” es fa a l’aula de psicomotricitat i els nens prenen consciència del propi cos, coneixen diferents tipus d’estils musicals, i desenvolupen i potencien tota la part d’expressió i moviment lliure amb diferents tipus d’accessoris: teles, mocadors, etc.

Tanmateix, amb aquesta manera de fer, els hi permet gaudir i compartir moments d’aprenentatge i aprendre a gestionar les seves emocions.

En definitiva construir coneixement.

[youtube id=»sNm_wN1EXH8″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

 


Els alumnes de P5: El camí de les tortugues

[youtube id=»R7Q9jiDf62E» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta