Mesurem

Fa uns dies, vam convertir les classes de matemàtiques de 1r d’ESO en llocs per a fer mesures. Vàrem agafar les cintes mètriques i vam mesurar taules, finestres, portes i vam fer diferents càlculs. Després també vam fer diferents mesures al pati. Vam mesurar el camp de bàsquet, la xarranca de petits, la porteria de futbol, les taules de ping pong. Així treballant per parelles vam mesurar, anotar i fer càlculs que vam acabar posant en comú. Va ser una manera diferent de practicar canvis d’unitats i calcular amb decimals. 

 [youtube id=»TugCSr1lnkE» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61