Skip to main content

Els edulcorants, tema de Treball de Recerca

Dimecres dia 8 de febrer dues alumnes de 1r de Batxillerat, la Natalia Nieto i la Mireia Mezquida, van tenir l’oportunitat de visitar l’Associació de Diabètics de Catalunya per poder assistir a una xerrada realitzada per la Marta Ros, dietista i professora del Sagrat Cor. En aquesta xerrada vam parlar sobre els edulcorants, associats a la manca de coneixement de la composició del producte que tenen les persones que en consumeixen ja que no disposen de tota la informació necessària per saber si els és saludable el seu contingut.

La Natalia i la Mireia estan duent a terme el seu Treball de Recerca sobre els edulcorants, dirigit per Roser de Monserrat, professora del Sagrat Cor Diputació, qui s’encarrega de tutoritzar la recerca.

img-20170309-wa0005-1      img-20170309-wa0004-1 img-20170309-wa0003-1

Deja una respuesta