Skip to main content

4t d’ESO participa en el Concurs de Traducció de la Universitat Pompeu Fabra.

El divendres 10 de març, una representació d’ alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat vam participar en el Concurs de Traducció de francès de la Universitat Pompeu Fabra.

El concurs consta de dues fases. La primera és una prova de traducció del francès al català realitzada pels alumnes a l´escola, de la qual s´han seleccionat quatre candidats per la categoria d’ESO i quatre més per la categoria de Batxillerat. Cal dir que la qualitat de les traduccions ha estat extraordinària i que a les professores els ha costat molt triar els quatre seleccionats que han passat a la segona fase. L’Àlex Calvera, l’Aleix Espada, l’Iris Ortega i l’Antonio Ramírez hem representat a l´escola realitzant la segona fase, una altra prova de traducció a la Universitat Pompeu Fabra.

La competència és molta ja que hi participen alumnes de tota Catalunya, però també sabem que tenim possibilitats de guanyar!

traduccio

Deja una respuesta