6è d’EP. Taller de Medi: La fusta.

El dimecres dia 29 de març va venir Roger Pascual a visitar-nos. Ell ens va fer un plat de fusta, ja que la seva passió és treballar la fusta. Mentre el Roger feia el plat ens anava explicant detalls de la fusta: els tipus, l’escorça,el tronc… També ens va dir que ser torner era una professió i se li donava molt bé. Va ser força divertit. El plat que ens va fer, tenia pintura a sobre, una pintura especial. Amb els dits i uns guants li donava textura. Després, tota la classe va fer proves de tall de la fusta dirigits pel Roger. Va ser molt divertit. Gràcies Roger!


 

[youtube id=”OAOgIi-3P0I” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]


[rev_slider medi6fusta]

(7) comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: [email protected]

Telèfon: 93.265.63.61
Fax: 93.265.71.27