Skip to main content

Visitem l’Anella Olímpica i l’INEFC

El passat dia 10 de març, els alumnes de 3r de la ESO i uns quants professors vam fer la sortida per barris. Concretament vam anar a Montjuic a visitar l’Anella Olímpica i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).

Vam pujar amb el funicular i un cop a dalt vam entrar a visitar el Museu Olímpic. Després d’una hora voltant per dins ens vam dirigir a L’INEFC tot passant per l’Estadi Olímpic i els voltants del Palau Sant Jordi. Un cop dins de l’Institut ens van fer una visita guiada per acabar en una aula, on dues noies ens van estar explicant què s’hi podia estudiar i com podiem accedir a aquests estudis.

Des d’allà, i ja quasi era l’hora de dinar, vam dirigir-nos cap al MNAC i les fonts de Montjuic per anar a buscar el metro.

Interessant visita esportiva que ens relata la història dels Jocs Olímpics, donant un pes important als que va acollir Barcelona al 1992.

dsc00869

dsc00870

dsc00862

dsc00868

 

Deja una respuesta