Skip to main content

El llarg viatge de l’arc de Sant Martí

El passat dia 29 de maig els alumnes de 2n ESOA vam representar l’obra d’en Noè  «El llarg viatge de l’arc de Sant Martí». L’objectiu de l’obra és reflexionar sobre les persones  discapacitades i de com podem aprendre d’ells i de les seves lluites per viure dia a dia. 

Inicialment ho havíem representat amb els alumnes de 4t de primària fent nosaltres d’orquestra i ells de cantants. Ens ho vam passar tan bé, que vam voler experimentar aquella sensació de pujar d’alt de l’escenari. 

Els alumnes ens vam dividir la feina: uns de cantants, altres de músics, dos companys de regidors d’escenari i una de nosaltres de narradora. Els nostres pares van gaudir de la nostra actuació. I tots plegats vam quedar molt i molt contents.”

01-Arc sant Martí-2

Deja una respuesta