Skip to main content

Som Música

El passat 26 de maig els alumnes de 2n d’ESO vam participar de les festes de la Dreta de l’Eixample tot interpretant «Bandes Sonores Originals” de pel·lícules que han estat com la banda sonora de les nostres vides com:

  • LET IT GO de Frozen
  • EL CICLE DE LA VIDA del rei Lleó
  • El tema principal d’Star Wars
  • El tema principal de Titànic
  • Indiana Jones
  • Harry Poter
  • Grease
Uns arranjaments senzills que vam saber defensar molt bé gràcies a la direcció i la paciència d’en Noè. Tant el públic com nosaltres vam quedar molt contents. És una experiència que val la pena i que esperem que altres companys puguin fer l’any vinent i que SOM MÚSICA, amb diferents repertoris, sigui una activitat que es consolidi a les festes del nostre barri.
Alumnes 2n ESO C

20170526_171255[1]

Deja una respuesta