Skip to main content

Festa de comiat de 2n de batxillerat

«La vida és un llarg camí on hem de prendre decisions constantment, encara que algunes són més complicades que d’altres. Tots nosaltres tenim en comú que vam prendre la mateixa decisió: entrar al Sagrat Cor.

Tot i que ja fa 2 anys que ja fa dos anys d’això, o alguns encara més, aquesta etapa ha passat molt ràpid. Segur que tots recordem el primer dia de Batxillerat, el primer dia d’una experiència única, que enfrontes amb ganes, entusiasme o fins i tot por, per no saber amb què et pots trobar, per sentir coses que mai havies experimentat…

Però per sort, aquest camí no l’hem fet sols. És més, hem tingut al costat molta gent que ens recolzava i en qui ens hem pogut recolzar. En primer lloc volem agrair a tots els familiars que han patit les nostres preocupacions. Això sí, tot i que ens fem grans, volem que aquest suport segueixi durant molt temps més. Un altre recolzament essencial en aquesta etapa ha estat el de tots els companys i amics. Moltíssimes gràcies també a tots vosaltres per alegrar les classes i fer que ens ajudéssim entre nosaltres. Per últim, però no menys important, volem agrair a tots els tutors i professors que han fet el nostre seguiment durant aquests dos anys i ens han guiat sempre cap al nostre bé.»

(Extracte del discurs de graduació dels alumnes de 2n de batxillerat)

[vimeo id=»220934889″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

 

Deja una respuesta