Skip to main content

Expliquem ciència a la guarderia Sant Rafael

A finals del trimestre passat, alguns alumnes del grup d’optativa de ciències de 1r d’ESO van anar a la Llar d’Infants Sant Rafael a exposar dos experiments als nens i nenes de P2.Un dels dos experiments era fer una làmpada de ´lava´. Realment no era de lava, sinó que estava feta d’oli i aigua, i una mica de colorant. En tirar una pastilla efervescent a la barreja,  sortien unes bombolles del color del colorant.

L’altre experiment era un vaixell fet amb un pal de gelat al qual li afegíem un clip. Després hi apropàvem un imant al clip. A l’apropar l’imant el vaixell es movia. Als nens els va agradar molt. A l’acabar els experiments vam anar a la seva classe i vam cantar amb ells.

Els va agradar molt la nostra visita!
Jofre Espuñes – Alumne de Primer d’ESO C


 

IMG_0392

IMG_0408

IMG_0418

IMG_0420

Deja una respuesta