Fem esferificacions

Els alumnes de 3r d’ESO ens posem en mans dels millors xef del món i aprenem a fer Esferificacions. Hem treballat prèviament quins additius s’utilitzen per poder-los realitzar i a quina classe de nutrients pertanyen segons l’estructura química que tenen. Hem observat que amb molt poca quantitat d’additius ja obtenim resultats molt vistosos i també hem treballat el canvi de textures que avui en dia s’utilitza en molts dels restaurants més innovadors. En aquestes fotografies podeu apreciar unes esferes de mango.

IMG_2168

IMG_2170

IMG_2172


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: [email protected]

Telèfon: 93.265.63.61
Fax: 93.265.71.27