Skip to main content

Campanya de solidaritat amb Haití

Benvolgudes famílies:

Del 12 al 16 de març tindrà lloc  la campanya de solidaritat d’aquest curs.

Ens hem posat en contacte amb la comunitat de religioses del Sagrat Cor d’Haití, establerta a la localitat de Balan. Enguany volen desenvolupar un nou projecte: fer una clínica mòbil. L’atenció sanitària és molt deficient, gairebé inexistent en aquella zona i amb aquesta iniciativa pretenen donar assistència a tots aquells habitants que viuen en poblets del voltant i que tenen moltes dificultats per desplaçar-se fins a la ciutat.

Paral·lelament la comunitat de religioses segueix portant la direcció pedagògica de l’escola “Fe i Alegria” de Balan i atenent el centre de salut.

A l’escola farem diferents activitats de sensibilització i coneixement de la realitat d’aquest país, organitzarem esmorzars solidaris a 1 euro i  ferem una recollida de diners a les aules.

Tots aquells de vosaltres que vulgueu fer més aportacions podeu dipositar els diners en una bústia que hi haurà a la recepció de l’escola o fer un ingrés en aquest compte:

ES64  2100 0707  3302 0022  5360

Tot el que recollim ho enviarem directament a la comunitat de religioses del Sagrat Cor que des de fa uns anys treballa a Haití.

A més de la nostra escola també col·laboren en aquest projecte les escoles del Sagrat Cor de Granada, Rekalde (Bilbao), Rosales (Madrid) i Sta. Mª del Valle (Sevilla).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’equip de pastoral


 

IMG-20170515-WA0006

IMG-20170515-WA0005

IMG-20151221-WA0010

Deja una respuesta