2n de Batxillerat a l’Aquàrium de Barcelona

Dijous 1 de març, al matí, els alumnes de 2n de batxillerat B i C, tots els que fan Biologia, van anar a l’Aquàrium de Barcelona a participar en un taller sobre l’ecosistema litoral Mediterrani. La visita, a més del taller en el qual es van repassar força conceptes d’Ecologia, també va consistir en una visita guiada per les peixeres de l’aquari, on també es van poder aprofundir en alguns dels aspectes estudiats a les sessions teòriques d’escola. Un moment especial, a mig camí entre bucòlic, infantil i íntim, va ser la visita a la peixera de l’escull coral·lí tropical, on van poder observar el peix pallasso. Allà van rememorar la seva més tendra infància i el seus somnis amb el Nemo i la Dori; molts d’ells ja majors d’edat, i en el fons tan nens.

dav
dav

dav
dav

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61