Skip to main content

Gimcana per la Ciutadella

Els alumnes de primer d’ESO hem començat el tercer trimestre d’una manera engrescadora i diferent. Hem passat el matí d’avui fent una gimcana de descoberta del Parc de la Ciutadella. Sabíeu que a dins hi va arribar a haver un parc d’atraccions? Hem après que avui dia té un ús molt diferent del que tenia en els seus origens i que hi ha moltíssims personatges il.lustres representats.
A la tarda, ja a l’aula, hem realitzat una activitat anomenada «Disfressa el teu Llibre» ideada per la Biblioteca Sofia Barat. Per parelles hem decorat la portada d’un llibre d’acord amb el seu títol o el seu contingut. En una propera notícia us ensenyarem les nostres creacions.
Ha estat una bona manera d’agafar forces per al tercer trimestre!!


 

IMG_7127

IMG_7126

IMG_7125

Deja una respuesta