Visites de famílies a l’escola

Durant aquestes dues últimes setmanes ens han vingut a fer un taller la mare de l’Arnau i la mare del Marc. Ens han explicat moltes coses sobre la llum i hem fet un experiment molt divertit! Hem pintat pots de vidre amb pintura i després ens hem adonat que els pots brillaven a la foscor!

També ha vingut el pare de la Maria que també és professor de l’escola, però dels alumnes més grans de la nostra escola. El Xavier ens ha fet una visita per els aules de batxillerat, per els espais que utilitzen durant la setmana i  fins i tot els hi hem pogut fer preguntes! Què volen ser de grans? Quines matèries fan? I moltes més!

Gràcies per venir-nos a visitar famílies!

Alumnes de Primer de Primària


[youtube id=»UHvspcDmZxU» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61