Hem participat a les proves Cangur de Matemàtiques

Com cada any, els alumnes d’ESO han participat a les proves Cangur de Matemàtiques.

Aquesta activitat matemàtica està impulsada per la Societat Internacional Le Kangourou sans Frontières per a estimular i motivar a una àmplia majoria de l’alumnat i que a Catalunya organitza la Societat Catalana de Matemàtiques.
Tots els alumnes de secundària participen en aquesta prova individual, en què la lògica i l’enginy són més importants que els coneixements matemàtics específics. L’objectiu principal és passar una estona tot divertint-se resolent els problemes plantejats.
Departament de Matemàtiques ESO

Cangur-2018-1

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61