Skip to main content

4t d’ESO participa en el XVIII Concurs de Traducció francès-català de la Universitat Pompeu Fabra

Els alumnes de 4t d’ESO que fem l’optativa de francès participem en el XVIII Concurs de Traducció organitzat per la Universitat Pompeu Fabra. Fa unes setmanes vam fer la traducció d’un text, del francès al català, a classe. Hi va haver molt bons resultats i la professora va dubtar molt en decidir quines eren les quatre millors. Finalment, va escollir-ne quatre i aquests alumnes van passar a la segona fase, consistent en anar a la Universitat Pompeu Fabra, el dia 9 de març, a realitzar una altra traducció. Després d’aquesta prova hi haurà 10 finalistes de tota Catalunya seleccionats per a la final, i el primer obtindrà un premi.

Estem molt contents de poder viure aquesta experiència.

Clara Parellada i Mar Garre, alumnes de 4t d’ESO


IMG-20180322-WA0000

Deja una respuesta