Campanya «Els llibres alimenten»

L’escola col·labora en el projecte  «Els llibres alimenten», impulsat per l’entitat La Merienda, acollida a persones sense llar. La campanya promou la recollida de llibres en bon estat durant el mes d’abril, per tal de recaptar fons per a l’acompanyament psicosocial i l’assistència alimentària a persones desfavorides al nostre barri.

Volem adherir-nos a aquesta proposta que ens permet fer realitat el lema d’aquest curs: Escolta el cor;  escoltarem el cor de les persones que ens envolten amb atenció i hi donarem resposta per fer un món millor.
Per això a la recepció de Bailèn de l’escola, durant tot el mes d’abril, hi trobareu un contenidor per tal de dipositar-hi els llibres que seran entregats a  La Merienda.
L’equip directiu


1

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61