Skip to main content

Els nostres veïns invisibles, els arbres del carrer

Avui 4 de maig, Xavier Fàbregas, professor del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya, ha fet una xerrada de divulgació als alumnes del grup científic de 4t d’ESO.

Al llarg de poc més d’una hora ens ha fet conscients de la importància dels arbres que hi ha a la nostra ciutat. El Dr Fàbregas ens ha presentat les espècies d’arbres més habituals al nostre entorn, les funcions que aquests desenvolupen i el paper com a reguladors del clima. A més, ens ha posat sobre la taula la dificultat que tenen aquests arbres per créixer a les grans ciutats.

Segurament, des d’ara, veurem els arbres des d’un altre punt de vista.

Departament de Ciències d’ESO


foto

Deja una respuesta