Skip to main content

Sagrament de la Confirmació

El passat 11 de maig set alumnes de l’escola van rebre el sagrament de la Confirmació en una celebració presidida pel bisbe Antoni Vedell.
La Bea, l’Aina, la Laia, el Victor, la Roser, el Santi i l’Arancha s’han estat preparant setmanalment durant dos anys, i la família, els professors i alguns amics els van acompanyar en un dia tan important per a ells.
Com molt bé expressaven en el manifest que van llegir, se sentien contents i afortunats en aquest dia:
“Senyor, fa temps que ens estem preparant per rebre el Sagrament de la Confirmació. En aquest camí hi ha hagut moments d’aprenentatge, moments difícils i d’altres alegres. Des del fons del nostre cor sempre hem tingut el desig d’aquest camí fer-lo amb tu. Amb humilitat, creiem que hem madurat en la fe, però encara ens queda molt per aprendre al llarg de la nostra vida. Dins el grup hem après a parlar de la vida cristiana des de l’experiència i no des de la teoria. Hem trobat un espai on poder mirar endins i establir una amistat. Parlant del món ens hem adonat que si no ens comprometem amb el que no ens agrada, mai canviarà res.
Us volem expressar que ens sentim persones privilegiades, estimades i acompanyades: volem donar les gràcies a la Teresa, als professors, als familiar i amics… i a tu Senyor per donar-nos força, amor, esperança, alegria… Volem continuar el que vam començar amb una frase: No ens deixis mai, Senyor”.
Foto grup

DSC_0051

Deja una respuesta