Diada de Sant Jordi

Un any més, a l’ESO per Sant Jordi vam fer festa, i festa grossa. Amb el saló d’actes ple de gom a gom, els alumnes i les alumnes de l’ESO van fer teatre per als seus companys i companyes, van cantar i van tocar instruments; i també, com no podia ser de cap altra manera, van recollir premis: roses i llibres en reconeixement dels textos guanyadors del certamen literari, un concurs que, un cop més, va plantejar enormes dubtes i dificultats al jurat que havia de premiar-ne les millors obres. Aprofitant l’avinentesa, vam lliurar també els premis als guanyadors del concurs Disfressa el teu llibre, i també als autors de les fotografies premiades en el concurs de fotografia matemàtica. Amb tot, vam tenir un matí ple de roses i de somriures, de literatura i de música: un matí genial.
[rev_slider Santjordi_ESO]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61