Conversem amb l’autor: Víctor Panicello

El dimecres 14 de maig a la tarda l’alumnat de tercer d’ESO va rebre la visita de Víctor Panicello, l’autor del llibre Què sents quan no sents res, que han llegit al llarg de la tercera avaluació i que presenta com a eix temàtic la problemàtica associada als trastorns d’alimentació. Més enllà d’aquests trastorns, tanmateix, el llibre toca de prop tot el món de les emocions, de les relacions humanes i de la identitat personal i, per tot plegat, esdevé una lectura interessantíssima i absolutament recomanable. Acompanyant Víctor Panicello, van venir la Irene i la Mar, autèntiques coautores del llibre, que van transmetre als nois i noies de tercer la seva experiència personal: totes dues han deixat enrere un trastorn alimentari i ara, amb molta valentia i millor intenció, s’esforcen perquè els seus errors i els seus encerts siguin una bona referència per a altres joves. Va ser una hora i mitja d’allò més interessant, per la qual ens sentim molt agraïts: sense cap dubte, l’any que ve repetirem l’experiència.
[rev_slider Conversem_ESO]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61