Skip to main content

Jornades esportives a l’ESO

El Complex Esportiu Municipal de la La Mar Bella va ser l’espai escollit per a celebrar, un any més, les jornades esportives a la nostra etapa. Al llarg de tot un matí, tot l’alumnat de l’ESO va tenir l’oportunitat de passar-s’ho bé de la manera més saludable; és a dir, fent activitats esportives ben variades amb els companys de curs i d’etapa. Així, els salts i els somriures, les cistelles i les encaixades de mans i els gols i les abraçades es van anar entrellaçant, compassadament i enèrgicament, durant més de quatre hores en què l’exercici físic, la competició sana i els valors de l’esforç i del joc en equip van ser els autèntics protagonistes. Els alumnes i les alumnes es van fer aplaudir i felicitar per triples al darrer segon, com el que va decidir la final del torneig de bàsquet de 3r i 4t d’ESO; o també, pels salts de llargada increïbles o les curses espectaculars; però, sobretot, es van fer felicitar per la bona voluntat d’intentar-ho, per l’esforç regalat i per l’esportivitat que van exhibir de principi a fi. Un any més, doncs i per tot plegat, un matí meravellós.


 

[youtube id=»T7gSuPyLKeU» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]


 

Deja una respuesta