Skip to main content

Visita al Punt Verd

El dia 22 d’abril vam visitar el Punt Verd de Barri del carrer Lepant amb Provença, al barri de la Sagrada Família. Durant la presentació que ens van fer els responsables de l’Aula Ambiental (http://aulambiental.org) ens van recordar, entre d’altres coses, una dada molt preocupant: cada persona genera 2.3 kg de brossa al dia! Això al cap de l’any son moltíssims camps de futbol plens de residus. Durant la visita ens van fer memòria sobre el color i la funció de cada contenidor de brossa que trobem al carrer: paper (contenidor blau), vidre (contenidor verd), envasos i plàstic (contenidor groc), residus orgànics (contenidor marró) i el contenidor gris on dipositem les restes no reciclables, com podrien ser els bolquers de nadó usats. Ens van explicar quins tipus de residus s’han de portar al Punt Verd: els residus tòxics (per exemple les radiografies), aparells electrònics o l’oli de cuina que no sabíem que és tant tòxic i necessita un tractament especial. A més vam aprendre que en aquest Punt Verd podem portar roba que encara estigui bé i llibres per intercanviar-los amb altres usuaris del punt (http://aulambiental.org/renova_maig_2018
). Ens van recalcar la importància de les tres R, per aquest ordre: Reduir la brossa, Reutilitzar tot aquell material que no estigui fet malbé i Reciclar al màxim tots els objectes. Per finalitzar la visita vam fer una activitat on havíem de decidir a quin contenidor dipositàvem la brossa de “mentida” que extreiem d’una bossa. Va ser una activitat interessant on vam posar a prova tot el que havíem après!

Pau Hernández, alumne de 1r ESO B


IMG_2712

IMG_2715

IMG_2713

IMG_2699

IMG_2697

IMG_2683

Deja una respuesta