Skip to main content

Hem participat a la Festa Major del barri!

Un any més hem col·laborat amb Coreixample organitzant i participant en diverses activitats a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample:

Els alumnes d’infantil, primària i ESO han realitzat banderoles que han guarnit el carrer Girona durant els dies de la festa major.

https://twitter.com/CorEixample/status/1003358185867087873

Divendres, els alumnes de 3r de primària van col·laborar en l’enjardinament dels escocells dels arbres del tram de carrer Girona entre Diputació i Consell de Cent: ha sigut una experiència molt enriquidora que no s’acaba aquí, ja que des de l’escola farem el seguiment i tindrem cura del creixement d’aquestes plantes. BTV va fer un petit reportatge d’aquesta activitat:

http://beteve.cat/projecte-plantacio-escocells-institut-municipal-parcs-i-jardins/

Aquest mateix dia, els alumnes de 2n ESO B van oferir un concert de bandes sonores. Tota la classe va participar en aquesta activitat, que ha permès als alumnes oferir al barri el que han après al llarg del curs.

https://twitter.com/CorEixample/status/1002492175114997761

Dissabte al matí, alumnes d’ESO van realitzar un taller de ciència per a infants: van explicar com es fa slime i quines són les seves propietats. Els participants van fer-ne i també van tenir l’oportunitat de fer clauers. L’activitat va tenir molt d’èxit!

Finalment diumenge, uns quants professors i professores van treure a ballar pels carrers del barri els gegants de l’escola! La Sofia, la Filipina i el Joan Antoniu, acompanyats pel capgròs Pere, van participar a la rua gegantera. Fins i tot van participar al concurs de tangos per a gegants! Gràcies a tots els alumnes i famílies que vau venir a passejar amb nosaltres, i a l’Associació Arreplegagegants per convidar-nos a participar-hi!!!!

Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat per fer possible la nostra participació a la festa del barri.

L’any vinent hi tornem!!!!


[youtube id=»LuJo3oYpQ4A» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

 

Deja una respuesta