Skip to main content

Visites dels pares a Infantil

Al llarg del curs alguns pares d’Infantil han vingut a fer activitats amb els companys de curs del seus fills/es.

A P3 les mares de l’Olivia, la Carla, l’Alba, el Bru i els pares de l’Alma van venir a fer amb nosaltres unes maraques casolanes per després cantar i ballar tots junts! La mare de la Clàudia ens va explicar el conte De quin color són els petons i vam fer un súper mural ple dels nostres petons i un punt de llibre per a casa.

A P4 els pares de l’Alguer i l’Atenea van venir a fer amb nosaltres boles amb goma EVA de purpurina, que ens encanta, per decorar l’arbre de Nadal del passadís de P4. I el pare de l’Omar ens va transportar a Egipte, vam ballar i tot! Que interessant!

A P5 amb la mare de l’Eric vam plantar llegums i vam aprendre que les plantes necessiten aigua i llum, estan creixent molt! I amb la mare del Dani, de l’Aina, de l’Alba, del Guillem i del Ferran hem après quins ingredients necessitem per fer sushi i com es fa. L’hem tastat i a alguns ens ha agradat i a d’altres no tant, però que bé que ho hem passat!

Hem gaudit molt d’aquestes visites i activitats! Moltes gràcies!


[youtube id=»q0FhCDDQFTw» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta