Skip to main content

VISITA ALS CASTELLERS DE BARCELONA 3r ESO

El passat 14 de setembre, dins del marc de les jornades de benvinguda de l’ESO, els alumnes de 3r van participar en un taller al local d’assaig dels castellers de Barcelona, amb l’objectiu de promoure entre els joves valors castellers com la solidaritat, el treball en equip, la cooperació, la unió…, tan necessaris per al bon funcionament del grup classe i tota la comunitat educativa. Van aprendre a pujar els uns a sobre dels altres, a fer pinya, a vetllar per la seguretat de cadascun dels membres participants en el castell, etc. I sobretot, s’ho van passar molt bé!

L’equip de professors volem donar les gràcies a l’Eduard París i a tot el seu equip de castellers per la seva generositat i paciència. Esperem tornar-vos a veure el curs vinent!


DSC02999

DSC02996

DSC02994

DSC02980

Deja una respuesta